Diensten

Diensten

Wil je meer weten? Vraag hier extra informatie aan.

Houtrotreparatie en vervanging kozijnen

Houtrot openbaart zich door het opbollen of scheuren van de verflagen op uw kozijnen. Wanneer u dit opmerkt is houtrot in een beginstadium vaak nog goed te repareren en voorkomt u onnodige hoge kosten. Allereerst wordt het aangetaste hout weggenomen en de ontstane gaten worden opgevuld met 2-componenten vulmiddel op epoxy basis. Na het uitharden en schuren worden de nieuwe verflagen aangebracht. Hiermee zijn de kozijnen weer voor langere tijd beschermd tegen het binnendringen van vocht.

Mocht reparatie niet meer mogelijk zijn dan is vervanging van het kozijn de enige optie. Wij verzorgen dan het plaatsen van nieuwe kozijnen. Hetzij van hout, aluminium of kunststof. Ook de beglazing kunnen wij desgewenst aanbrengen.

Houtrotreparatie
Keuken plaatsen

Complete badkamers en keukens

Door het inschakelen van mijn partners bent u bij mij aan het juiste adres voor het realiseren van complete keukens en badkamers inclusief alle bijkomende werkzaamheden.

R.E. Onderhoudsbedrijf

Perfectie is waar ik naar streef en mijn enthousiasme deel ik graag met u!

Zoekt u dus een onderhoudsbedrijf in Haarlem en omgeving wat nog echt de tijd voor u neemt en u niet beschouwt als een nummer?
Dan ligt de keuze voor mij voor de hand. Neem vandaag nog contact met mij op.
Footer Logo
"Uw project tot in de puntjes verzorgt!"

Bel mij

Mail mij

Vind mij