Reviews

Reviews

4.9/5 van 18 reviews.
Binnen schilderwerk
Ramin is als persoon een geweldige man en als vakman onovertroffen! Hij is iemand die eer van zijn werk wil hebben: kwaliteit voor snelheid en geen meerdere klussen tegelijkertijd. Hij communiceert goed, geeft goede adviezen en werkt in principe met ecomaterialen maar past zich aan aan de opdrachtgever; werkt rustig maar toch snel. Begint om 08:30 uur (heerlijk om geen klusjesman voor je deur te hebben staan voor 07:00 uur), heeft geen muziek aan staan (behalve op zijn oortjes) en maakt een praatje als jij dat wil. Is best persoonlijk over zijn achtergrond en dan besef je maar weer dat wij het goed hebben in NL. Kortom, ik heb hem al weer aangeraden aan een collega en mijn buurman, maar wil hem aan iedereen aanraden. Je krijgt er geen spijt van als je Ramin inhuurt: een VAKMAN!!!
Toon meer
Schilderen houtwerk kozijnen en boeideel
Simpelweg goed werk. En een heel aardig en leuke vent!
Toon meer
Buitenschilderwerk
Ons huis na een aantal jaren weer opnieuw laten schilderen door Ramin Motevasly. Wij kozen hem speciaal voor de ecologische verven waar hij mee werkt en waarover hij gedegen tekst en uitleg gaf. Zelfs het afgrijselijke Trespa dat helaas aan de buitenkant van het veelvuldig gebruikt is, heeft hij vakkundig weer netjes gemaakt.
Het werk werd netjes en snel uitgevoerd, waarbij we het geluk hadden snel aan de beurt te komen omdat elders wegens de corona-crisis een opdracht naar een latere datum verplaatst werd. Het schilderwerk ziet er erg goed uit. Wij bevelen hem zeker aan voor het betere schilderwerk!
Toon meer
Woonkamer opnieuw in de verf
Ramin heeft de muren, het plafond en het houtwerk grondig onder handen genomen. Geen stof bij het schuren door het gebruik van een afzuiger. Alles elke dag opgeruimd. Prettig in de omgang, geen muziek. Alle afspraken nagekomen. Goed in de communicatie. En last but not least Mooi werk geleverd. Aan te bevelen.
Toon meer
Ouderwets vakmanschap
We vroegen Ramin om de voorkant van ons huis te schilderen. We hadden dit te lang uitgesteld. Op sommige plekken was het hout tot diep verrot. Ramin vulde die plekken niet met stopverf, maar met klimaatbestendig materiaal dat mee beweegt wanneer het hout inkrimpt en uitzet, en dus niet breekt. Hij heeft overal overal waar nodig gerepareerd, en daarna grondig geverfd met milieuvriendelijke verf die ook veel minder sterk rook.
Hij werkte met zorg en aandacht en liet alles keurig achter. Aan het eind heeft hij de ruiten mooi schoon gemaakt.
De indruk die we hebben is van een vakman die vervulling vindt in de kwaliteit van zijn werk. Iemand van: ‘Wat je doet, moet je goed doen’.
Wij zijn echt blij met het werk, ons huis kan er weer jaren tegen.
Wij zijn ook blij met hem als persoon. Hij is vriendelijk en op een prettige manier contactvol: niet overdreven spraakzaam, maar ook niet te weinig.
Een mooie instelling en houding.
Toon meer
Binnen schilderwerk
We hebben Ramin Motevasly gevraagd om ons nieuwe huis te schilderen. Door de grote oppervlakte was dit een flinke klus, maar daar heeft Ramin Motevasly zijn hand niet voor omgedraaid. Ramin heeft een zeer volledige offerte uitgebracht en gaf daarbij ook goede adviezen. We hadden meteen vertrouwen in de klus. Super aardige man die geweldig werk afleveren. Voor al het komende schilderwerk zullen we zonder twijfel weer hier aankloppen!
Toon meer
Binnen Schilderwerk & Timmerwerk

Wij zijn erg blij met onze schilder en dat is hij niet alleen het is een vakman die van alle markten thuis is. Hij helpt graag en denkt met je mee. Hij is erg goed op de hoogte van allerlei duurzame materialen. En dat maakt hem denk ik ook uniek. Hij neemt de ook de tijd voor een goed resultaat want dat is belangrijk voor hem en ook voor de klant.
Toon meer
Review van W. Van Maris
Ik ken Ramin al jaren en vraag hem altijd voor schilderwerk. Hij is een vakman, houdt zich aan afspraken en is betrouwbaar. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Toon meer
Gang opgeknapt
Ramin heeft bij mij de gang een grondige opknapbeurt gegeven. Keurig werk afgeleverd. Prettig om iemand te hebben die je met vol vertrouwen de sleutel durft te geven. Hij laat het ook steeds keurig achter. Wanneer ik weer iemand nodig heb, vraag ik Ramin zeker weer.
Toon meer
Buiten schilderwerk
Hierbij onze mening over het werk van de heer Ramin Matevasly.
Wij zijn heel tevreden over zijn schilder werkzaamheden. Hij doet het met veel zorg en aandacht en het pleit voor hem, dat de heer Motevasly alles netjes opruimt en een hele beschaafde man is.
Wij kunnen hem aanraden als een betrouwbaar man, die zijn werk met veel liefde uitvoert.
De heer en mevrouw Burger - Haarlem
Toon meer
Footer Logo
"Uw project tot in de puntjes verzorgt!"

Bel mij

Mail mij

Vind mij