Over ons

Over ons

Wil je meer weten? Vraag hier extra informatie aan.

Afspraak is afspraak, duidelijke offertes

Bij mij geldt altijd: “Afspraak is afspraak”. Mijn offertes zijn altijd vrijblijvend en glashelder waardoor u nooit achteraf voor onplezierige verrassingen komt te staan. Natuurlijk wilt u ook dat uw klus of project binnen een afgesproken termijn wordt afgerond. Hiervoor kunt u vertrouwen op mijn flexibiliteit. Indien een opdracht dit noodzakelijk maakt ben ik ook in de avonden en weekenden inzetbaar.

Goede gereedschappen en materialen

Of u mij inschakelt als schilder voor binnen of buiten, als behanger, als stukadoor of voor allerlei bouwwerkzaamheden, ik beschik altijd over de juiste gereedschappen en verwerk materialen van goede kwaliteit die passen binnen het budget wat u beschikbaar heeft.
Over ons
Wij leveren maatwerk

Maatwerk in diensten

Aangezien elke klus of elk project om een andere aanpak vraagt is maatwerk belangrijk. Om u optimaal van dienst te zijn bepalen wij met een duidelijke onderlinge communicatie uw doel. Hierin speel ik ook graag een adviserende rol. Wilt u graag weten welke kleur het best aansluit bij de rest van uw interieur? Ook daarbij kunt u vertrouwen op mijn inzicht en creativiteit.

R.E. Onderhoudsbedrijf

Perfectie is waar ik naar streef en mijn enthousiasme deel ik graag met u!

Zoekt u dus een onderhoudsbedrijf in Haarlem en omgeving wat nog echt de tijd voor u neemt en u niet beschouwt als een nummer?
Dan ligt de keuze voor mij voor de hand. Neem vandaag nog contact met mij op.
Footer Logo
"Uw project tot in de puntjes verzorgt!"

Bel mij

Mail mij

Vind mij